AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında dede elini öpmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dedesinin elini öpmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dede eli öpmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, başının ağrıyacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir