AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken konuların altından kalkabilmeniz için seçeneklerinizi detaylarıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek haksızlığa uğranacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, işlerinin tutacağına rivayet eder.

Kahve falında dedemin elini öpmek karşısına iyi insanların çıkacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dedesinin elini öpmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dede elini öpmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına alamet eder.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yeni çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir