AnaSayfa / Genel / Kahve falında dede elini öpmek

Kahve falında dede elini öpmek

Kahve falında dede elini öpmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, iyileşme göstereceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dede elini öpmek gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalar, ilhamlar veya eşzamanlı olaylar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında dedenin elini öpmek sağlık sorunlarının son bulacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dedemin elini öpmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine yorulur.

Kahve falında dedemin elini öpmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dede eli öpmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek duygularının karşılığını alamayacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir