AnaSayfa / Genel / Kahve falında dede eli öpmek

Kahve falında dede eli öpmek

Kahve falında dede eli öpmek hastaysa şifa bulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, dertlerinin artacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dede eli öpmek gördüyseniz:

  • Yakın zamanda netleşmiş belli görev, sorumluluk ya da zorunluluklarınızı tekrar değerlendirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında dedemin elini öpmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında dede elini öpmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş dedemin elini öpmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir