AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş damadını görmek

Kahve falında ölmüş damadını görmek

Kahve falında ölmüş damadını görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, ekmeğinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş damadını gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini damat görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında damat olduğunu görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damadıyla kavga etmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damadını ve kızını görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, neşesini kaçıracağına yorulur.

Kahve falında damadın ailesini görmek işlerinin bir anda bozulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında damatlık giymek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir