AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini damat görmek

Kahve falında kendini damat görmek

Kahve falında kendini damat görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, bir süre zorluk çekeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, tazeleneceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini damat gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Kahve falında oğlunun damat olduğunu görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi damadını görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalettir.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damadı görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi damatlıkla görmek hayatın pahalılaşmasına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında damadına sarılmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birçok gelin damat görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine yorulur.

Kahve falında falda gelin damat görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kederinin dağılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir