AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek

Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek

Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, gelirinin de artmayacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını damatlıkla gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Kahve falında arkadaşının damat olduğunu görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, süzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını damat görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında damat elbisesi görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin ve damat görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damatlık giyen görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin damat fotoğrafı görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında birini damat olarak görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir