AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat olduğunu görmek

Kahve falında damat olduğunu görmek

Kahve falında damat olduğunu görmek ömrünün de uzun olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında damat olduğunu gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Kahve falında damatlık giymek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz damat görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damada kına yakmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında damada para takmak maneviyatının çökeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında damat adayını görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında kızını ve damadını görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir