AnaSayfa / Genel / Kahve falında damatlık giymek

Kahve falında damatlık giymek

Kahve falında damatlık giymek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında damatlık giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Kahve falında siyah damatlık giymek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında damatlık elbise giymek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin damatlık giydiğini görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında damatlık giydirmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir