AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ve damat resmi görmek

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damat resmi gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında gelin damat resmi görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işaret eder.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalettir.

Kahve falında gelin damat fotoğrafı görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki gelin iki damat görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulur.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek umutların yıkılacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın gelin damat görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir