AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadıyla kavga etmek

Kahve falında damadıyla kavga etmek

Kahve falında damadıyla kavga etmek eşit davranılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına alamet eder.

Kahve falında damadıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında damatla kavga etmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damadıyla kavga etmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damadını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi damatlıkla görmek yaklaşan güzel günlere, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalettir.

Kahve falında yakışıklı damat görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı damatlık görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalettir.

Kahve falında birini damatlıkla görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir