AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle içki içmek

Kahve falında ölmüş biriyle içki içmek

Kahve falında ölmüş biriyle içki içmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş biriyle içki içmek gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Kahve falında mezarlıkta içki içmek tövbelerin amacına ulaşacağına, eski enerjisini bulacağına rivayet eder.

Kahve falında içki içmekten vazgeçmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle içki içmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret eder.

Kahve falında bira içki içmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işarettir.

Kahve falında işyerinde içki içmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işarettir.

Kahve falında bir kadeh içki içmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir