AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta içki içmek

Kahve falında mezarlıkta içki içmek

Kahve falında mezarlıkta içki içmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hayatın tadına varacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, geçiminin zorlaşacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta içki içmek gördüyseniz:

  • Bazı gizli gönül ilişkilerine eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta içki içmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında barda içki içmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet eder.

Kahve falında rakı içki içmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle içki içmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak mutluluk gözyaşı dökeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında içki içmek ve pişman olmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir