AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde içki içmek

Kahve falında işyerinde içki içmek

Kahve falında işyerinde içki içmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında işyerinde içki içmek gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Kahve falında işyerinde içki içmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında içki işmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardaktan içki içmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara ve içki içmek helal ve bol rızka kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş biriyle içki içmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ekmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ilk defa içki içmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir