AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmekten vazgeçmek

Kahve falında içki içmekten vazgeçmek

Kahve falında içki içmekten vazgeçmek çok iyi şeylere, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, şansın açılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulur.

Kahve falında içki içmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Kahve falında içki içmekten vazgeçmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gitmekten vazgeçmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmek üzereyken vazgeçmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten atlamaktan vazgeçmek rahat bir hayata kavuşacağına, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde evlenmekten vazgeçmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında düğünden vazgeçmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenecekken vazgeçmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürtajdan vazgeçmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir