AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, ailesini utandırmayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine yorulur.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak maddi konularda kayıplar olacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak istediği evde oturacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su içmek ama doymamak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında su içmek ama kanmamak kişisel problemlerini çözeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir