AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira içki içmek

Kahve falında bira içki içmek

Kahve falında bira içki içmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, yeni yerler göreceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında bira içki içmek gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında bira içki içmek dertlerin başlayacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok bira içmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı bira içmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde bira içmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında şişeden bira içmek yanlış yönde kararlar verileceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakı ve bira içmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bilmeden bira içmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir