AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadeh içki içmek

Kahve falında bir kadeh içki içmek

Kahve falında bir kadeh içki içmek kendi işini kurmak için adım atacağına, iyiliğe ve güzelliğe, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadeh içki içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Kahve falında bir kadeh içki içmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında içki kadehi görmek huzura kavuşacağına, ailesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadehle şarap içmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadehten su içmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap içmek hatalı yollara gireceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap kadehi görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kadeh görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kırık kadeh görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, yarınlarına umutla bakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir