AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle içki içmek

Kahve falında ölüyle içki içmek

Kahve falında ölüyle içki içmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle içki içmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında ölüyle içki içmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle içki içmek kazancının düşeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında istemeden içki içmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında eşiyle içki içmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında sek içki içmek canını sıkılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle içki içmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine inanılır.

Kahve falında ramazanda içki içmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla içki içmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir