AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında ölmüş biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında ölmüş biriyle el ele tutuşmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında küs olduğun biriyle el ele tutuşmak büyük bir karar verileceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadınla el ele tutuşmak şansının artacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine yorulur.

Kahve falında erkek el ele tutuşmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına inanılır.

Kahve falında elel tutuşmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el tutuşmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak rızkın çoğalacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak yaklaşan güzel günlere, hem yeni yerler göreceğine işarettir.

Kahve falında eşle el ele tutuşmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir