AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla el ele tutuşmak

Kahve falında bir kadınla el ele tutuşmak

Kahve falında bir kadınla el ele tutuşmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadınla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında bir kadınla el ele tutuşmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle el ele tutuşmak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında el ele tutuşmak yürümek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle el ele tutuşmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla el ele tutuşmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir