AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak

Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak

Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, gelişim içine girileceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, nimet ve berekete ereceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin erkekle el ele tutuşmak parasının pul, malının da hiç olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında erkek el ele tutuşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle el ele tutuşmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir