AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tutuşmak

Kahve falında el tutuşmak

Kahve falında el tutuşmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el tutuşmak gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında düşmanla el ele tutuşmak sonradan da çok üzüleceğine, iyi bir patron olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak parasal ferahlığa çıkılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkekle el ele tutuşmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yaşamına renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanla el ele tutuşmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir