AnaSayfa / Genel / Kahve falında elel tutuşmak

Kahve falında elel tutuşmak

Kahve falında elel tutuşmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında elel tutuşmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında karşı cinsle el ele tutuşmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalettir.

Kahve falında kızla el ele tutuşmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir adamla el ele tutuşmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir