AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında küs olduğun biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında küs olduğun biriyle el ele tutuşmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Hayattan ne beklediğiniz veya ne hissettiğiniz konusunda samimi olmanız karışıklıklara veya belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında küs olduğun biriyle el ele tutuşmak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında başbakanla el ele tutuşmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eşle el ele tutuşmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Kahve falında erkekle el ele tutuşmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, hem hayatının kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşle el ele tutuşmak neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye delalet eder.

Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak girilen yolda zarar edileceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir