AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek el ele tutuşmak

Kahve falında erkek el ele tutuşmak

Kahve falında erkek el ele tutuşmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle el ele tutuşmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, ferahlık veren sözler duymaya inanılır.

Kahve falında sevdiği erkekle el ele tutuşmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, evlatlarının hayrını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, en pahalı evlerde oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek el ele tutuşmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir