AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin tabutunu görmek

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu görmek

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Kahve falında bir yakınının tabutunu görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına alamet eder.

Kahve falında annenin tabutunu görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında tabutta kendini görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Kahve falında tabutun yanında oturmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının tabutunu görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini tabuta koymak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir