AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tabutunu görmek

Kahve falında başkasının tabutunu görmek

Kahve falında başkasının tabutunu görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının tabutunu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Kahve falında ölmüş annenin tabutunu görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını tabutta görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı tabuta görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini tabutun içinde görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atatürkü tabutta görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini tabutta görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tabutta görmek öz güven kazanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir