AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutta kendini görmek

Kahve falında tabutta kendini görmek

Kahve falında tabutta kendini görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, rızkının çeşitleneceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, fakirliğinin biteceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabutta kendini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler henüz bahsettiğiniz fikirlerin içindeki dehayı fark etmemiş olabilir.

Kahve falında ölünün tabuttan düştüğünü görmek verimin ve bereketin geleceğine, dualarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini tabuttan çıkarmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işarettir.

Kahve falında annesinin tabutunu görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında asker tabutu görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü tabutu taşımak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, elinin döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diri diri tabuta girmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının tabutunu görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir