AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak

Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak

Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kahve kokusu duymak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında cennet kokusu duymak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına inanılır.

Kahve falında parfüm kokusu duymak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında misk kokusu duymak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta kokusu duymak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak elindeki imkânları seferber edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak başarıları ile tanınacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir