AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak zorlukların ve çilelerin azalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi duymak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kişinin evlatlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden güzel söz duymak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden güzel sözler duymak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir