AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet kokusu duymak

Kahve falında cennet kokusu duymak

Kahve falında cennet kokusu duymak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında cennet kokusu duymak gördüyseniz:

  • Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Kahve falında cennet kokusu duymak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu duymak prestij kaybı yaşayacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kokusu koklamak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına inanılır.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işaret eder.

Kahve falında cennet kokusunu almak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennetin kokusunu almak kişinin şifa bulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusu almak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında toprak kokusu duymak sorunlarının sona ereceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir