AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve kokusu duymak

Kahve falında kahve kokusu duymak

Kahve falında kahve kokusu duymak sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ruhani önderlik yapacağına, hayallerine kavuşacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kahve kokusu duymak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Kahve falında kahve kokusu duymak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kahve kokusu almak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misk kokusu duymak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek kokusu duymak herhangi zarara uğramayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel kokular duymak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına inanılır.

Kahve falında yanık kokusu duymak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş et kokusu duymak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir