AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kıçını görmek

Kahve falında ölmüş birinin kıçını görmek

Kahve falında ölmüş birinin kıçını görmek bolluk içinde yaşanacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, helal lokma yiyeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kıçını gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında kadın kıçı görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kıçını temizlemek aile içinde de bereketin artacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kıçını açık görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının kıçını görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıçını yıkadığını görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıçının büyüdüğünü görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kıçını görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir