AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçının büyüdüğünü görmek

Kahve falında kıçının büyüdüğünü görmek

Kahve falında kıçının büyüdüğünü görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıçının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Kahve falında kıçının büyüdüğünü görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıc görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında kıçını göstermek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıçını açmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıçını öpmek para kazanmaya, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kıçını yıkadığını görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun kıçını görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kıçını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir