AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçını yıkadığını görmek

Kahve falında kıçını yıkadığını görmek

Kahve falında kıçını yıkadığını görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kıçını yıkadığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kıçını yıkamak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kıçını yıkadığını görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun kıçını görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında bebek kıçı görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalettir.

Kahve falında kıçından kurt çıktığını görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıçından vurulmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir