AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek

Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek

Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, hayatına bakacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin kıçını gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri geliştirmeye odaklanmalısınız.

Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kıçını görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek kıçı görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kıçını yıkadığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının kıçını görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıc görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kıçını görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir