AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kıçını görmek

Kahve falında kocasının kıçını görmek

Kahve falında kocasının kıçını görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının kıçını gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında kocanın kıçını görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında kocasının kıçını görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun kıçını görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin kıçını görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın kıçı görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin kıçını görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bol kazanç getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir