AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin hareket ettiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin hareket ettiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin hareket ettiğini görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Kahve falında ölü birinin hareket ettiğini görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek duygularının karşılığını alamayacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hareket ettirmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin hareket ettiğini görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün hareket ettiğini görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yüksek mevkilere getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir