AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin hareket ettiğini görmek

Kahve falında ölü birinin hareket ettiğini görmek

Kahve falında ölü birinin hareket ettiğini görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kendisini çok yıpratacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenme isteği artıyor.

Kahve falında ölü birinin hareket ettiğini görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün hareket ettiğini görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına delalettir.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşya hareket ettirmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında suyu hareket ettirmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalet eder.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir