AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün hareket ettiğini görmek

Kahve falında ölünün hareket ettiğini görmek

Kahve falında ölünün hareket ettiğini görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ölünün hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında ölünün hareket ettiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin hareket ettiğini görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında dağın hareket ettiğini görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Kahve falında suyu hareket ettirmek doğru iş ortaklığı yapacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızların hareket ettiğini görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin hareket ettiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir