AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşli silahla yaralanmak

Kahve falında ateşli silahla yaralanmak

Kahve falında ateşli silahla yaralanmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ateşli silahla yaralanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında ateşli silahla yaralanmak diploma ve meslek sahibi olacağına, böyle işlere kalkışacağına işaret eder.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak maddi sıkıntıların biteceğine, büyük başarılara kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek muradına eremeyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla yaralanan birini görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine inanılır.

Kahve falında silahla karnından yaralanmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah yaralanmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, güzel bir haber almaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir