AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla yaralanan birini görmek

Kahve falında silahla yaralanan birini görmek

Kahve falında silahla yaralanan birini görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla yaralanan birini gördüyseniz:

  • Kendinize aşırı güvenmeyin.

Kahve falında silahla yaralanan birini görmek parasının ve malının çoğalacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında silahla karnından yaralanmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında birinin silahla yaralandığını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ateşli silahla yaralanmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak daha temkinli ve garantici olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir