AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı planlarınız olabilir.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, ona kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında silah yarası görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah yaralanmak o şekilde bir çözüm bulacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında ateşli silahla yaralanmak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında birinin silahla yaralandığını görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak daha büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir