AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla karnından yaralanmak

Kahve falında silahla karnından yaralanmak

Kahve falında silahla karnından yaralanmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, yakında işlerinin aksayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalet eder.

Kahve falında silahla karnından yaralanmak gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Kahve falında silahla karnından yaralanmak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Kahve falında birinin silahla yaralandığını görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, hayatının başarılarla dolacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına delalet eder.

Kahve falında silah yarası görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla yaralanan birini görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir