AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah yaralanmak

Kahve falında silah yaralanmak

Kahve falında silah yaralanmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında silah yaralanmak gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Kahve falında silah yarası görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında silah yaralanmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet eder.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, evlatlarından hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla yaralandığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir