AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin elinde silah görmek

Kahve falında ölmüş birinin elinde silah görmek

Kahve falında ölmüş birinin elinde silah görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, varlıklı kimse olacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yeni bir yola gireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin elinde silah gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi referans alarak fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında eli silahlı adam görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına inanılır.

Kahve falında eline silah almak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak sıkıntılarından arınacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin elinde silah görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinde silah görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde silah görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli silahlı birini görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir