AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde silah görmek

Kahve falında birinin elinde silah görmek

Kahve falında birinin elinde silah görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, düşmanına galip geleceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde silah gördüyseniz:

  • Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında başkasının elinde silah görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının elinde silah görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eli silahlı asker görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eline silah almak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun elinde silah görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin elinde silah görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir