AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli silahlı birini görmek

Kahve falında eli silahlı birini görmek

Kahve falında eli silahlı birini görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, imkânlarının çoğalacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eli silahlı birini gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, haram mala yorulur.

Kahve falında kendi elinde silah görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah elinde görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, aydınlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisin elinde silah görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında elinde silah olmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, bazı kayıplar olabileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin elinde silah görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında silahı başkasının elinde görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerin elinde silah görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir