AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin burun görmek

Kahve falında ölmüş birinin burun görmek

Kahve falında ölmüş birinin burun görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, iyi geçiminin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin burun gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işleri, planları veya iş birliklerini başlatmadan önce bir sağlama yapmanızda fayda var.

Kahve falında burun silmek sorunlarını çözeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun ucu görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına inanılır.

Kahve falında burun kılı görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında burundan böcek çıkarmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında burun uzamasını görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında burun kırıldığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalettir.

Kahve falında bebek burun silmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir